Lymfflödesmassage Aroma

Ange vid bokning om du önskar att aromaoljor används vid behandlingen.
50 kr/behandling tillkommer.

Eteriska oljor används för inflammationer, påskyndar läkningsprocess, öppnar luftvägar. Främjar god andning, sömn, hormonbalans, stress, immunförsvar. Vid inandning får de direkt tillgång till Limbiska system som styr nerv & hormoncentra, som styr över känslor och minne.

Jag använder märket Young Living

strong & healthy Raindrop eteriska oljor

Välj mellan behandling med rena kryddor som främjar olika delar för kroppen och sinnet eller ur Feeling kitet som består av oljeblandningar.

KRYDDOR

AROMA SIZE för massage av trötta muskler efter träning. Den har också en lugnande effekt för huvud, nacke och trötta fötter.

Basilika som har en uppfriskande effekt på sinnet och ger mental skärpa. Vid massage kan den ha en avslappnande effekt på ömma muskler.

Cypress som friskar upp, lindrar och stramar upp. Den är behaglig under den kalla årstiden och bra för matsmältning och andning, samt för fet och oren hud.

Mejram som är en rogivande olja med värmande effekt på både kropp och själ. Den lugnar spända muskler efter träning och är gynnsam vid tillfälliga nervösa spänningar.

Oregano som inger en känsla av trygghet. Den har mycket gynnsam effekt på immunförsvaret och är också bra för andnings- och matsmältningsfunktionen.

Pepparmynta med effekt på levern och andningssystemet. förbättring av smak- och luktsinnet. Förbättra koncentrationsförmågan och mental skärpa. påverka hjärnans mättnadscenter, som skapar en mättnadskänsla efter en måltid.

Timjan som kosttillskott är det en av de starkaste antioxidanterna vi känner till. Timjan stärker immunförsvar, andningssystem, matsmältningen, nervsystemet och andra kroppsfunktioner

Vintergröna som är välgörande vid massage för att lindra spänningar i huvud och muskler.

Rosmarin som är en energigivande olja som kan återuppbygga mental skärpa vid trötthet.

FEELINGS

Många oljeblandningar kan användas för att skapa ett positivt känslotillstånd, de kan lindra sorg, skapa en miljö för avkoppling efter en lång dag och mycket mer eller skapa energi och självförtroende inför en hektisk dag. Kronisk stress kan medföra en mängd hälsoproblem, bland annat dålig matsmältning, sömnlöshet, viktökning, huvudvärk med mera.

FORGIVNESS förbättrar förmågan att frigöra smärtsamma minnen och övervinna känslomässiga barriärer. Personlig utveckling kan endast ske när vi har förmåga att förlåta och släppa negativa känslor.

HARMONY skapar fysiskt och känslomässigt välbefinnande genom att skapa en harmonisk balans i kroppens energicentra. De befriande, balanserande och lugnande eteriska oljorna i den här blandningen öppnar dörren till nya möjligheter samt bidrar till en allmän känsla av välbefinnande .

INNER CHILD öppnar vägen till att knyta an till ditt inre jag som kanske skadats i barndomen genom misshandel eller orättvis behandling. När barn har behandlats illa har de svårt att knyta an till sin naturliga identitet, eller det inre barnet. Det här skapar förvirring och kan leda till oönskade personlighetsdrag. Den här blandningens söta doft kan stimulera minnet och hjälpa dig att knyta an till ditt autentiska jag, vilket är ett av de första stegen mot en känslomässig balans.

RELEASE kombination av lugnande och upplyftande oljor som skapar en känsla av emotionellt välbefinnande, vilket i sin tur hjälper oss att släppa taget om ilska och frustration.

VALOR Massage, annan utvärtes användning och doftspridning. Använd den för att börja dagen med en positiv attityd och för att fokusera om i slutet av en krävande dag.

PRESENT TIME Närvaro och fokus med balanserat sinne

Extra oljor

JOY Magnetisk energi och skapar lycka i hjärtat. Fängslande och oemotståndlig doft som inbjuder till romantik och samhörighet. Vid spridning skapar den en uppfriskande och upplyftande stämning

BERGAMOTT Den är upplyftande och avslappnande och är bra när du behöver bygga upp självförtroendet och förbättra humöret. Den har länge använts för oljig hud och problemhy.