Egenmassage, andning och yoga för ditt lymfsystem

Konceptet är utvecklat av Eva Demburg (Yogainstruktör som håller klassen med bakgrund som Lymfflödesmassör), skapad utifrån välkända lymfatiska rörelser och lugna yogapositioner.

Klassen inleds med en kort introduktion av egenmassage samt andningsövningar som aktiverar lymfflödet, övergår sedan till mjuka och enkla yogaflöden utan prestation. Fokus på att mjuka upp kroppen kring skulderblad, axlar, armhålor, ljumskar och höfter. Vi avslutar med en avslappning.

Ett välfungerande lymfflöde i kroppen gör att slaggprodukter, toxiner, överflödig vätska mm kan transporteras till våra reningsorgan för borttransport ur kroppen, samt försvarar kroppen mot infektioner, virus och bakterier.

Att aktivera lymfsystemet medför att svullnader, diffus värk, sömn & tarmproblematik, sämre immunförsvar, trötthet och extra vätskeansamlingar, orsakat av tex träning, stress, hormonella obalanser kan påverkas positivt. En viktig del är påverkan av vårt lugn -och ro system för dig med trötthets -och stressymptom. Klassen passar även dig som har en stillasittande vardag.

Klasser i Lymfatisk yoga

Eva håller klasser i Lymfatisk yoga på Ingarö onsdagar kl. 19.10. Det finns även möjlighet att boka privatlektioner. Läs mer i Aktivitetsschemat för tider och bokning.

Lymfatisk Saltyoga

Ett unikt koncept som kombinerar den lymfatiska yogan med saltets hälsoeffekter. Saltet gör dig avslappnad, stärker immunförsvaret genom att förstöra bakterier, virus och svampar och rensar luftvägarna så att det blir lätt att andas.
Lymfatisk Saltyoga är utvecklat av Eva Demburg, yogalärare och Diplomerad Lymfflödesmassör och finns endast som klass på Stockholm Saltspa med Eva Demburg som instruktör.

Lymfatisk yoga – för alla

Lymfatisk yoga är ett utmärkt sätt för stela och stillasittande kontorsmänniskor att få fart på lymfsystemet. Eva kommer gärna ut till ert företag och hjälper er igång.

Kontakt