Jag blir alltid lika glad när kunder ger uppskattning och fina ord, här kan du ta del av några:

 

”Jag testade lymfmassage igår, hade inte så höga förväntningar. Men gud vilket resultat. Efter ett akut kejsarsnitt för 10 år sedan så har min mage hängt över snittet väldigt mycket. Efter massagen har magen börjat dra sig tillbaka, detta trodde jag aldrig skulle ske. Jag har även väldigt mycket vatten i kroppen för övrigt, allt har börjat släppa. Nu blir det till egen vård och återbesök. Kanske törs jag visa mig i bikini ändå i sommar.” 🙂

Ulrika

”Eva är fantastisk och jag har haft glädjen att träffa henne på fler av mina utbildningar. Det är en glädje att ha med en så kunnig och ödmjuk person som henne, som möter varje ny vetskap med ett smittande skratt och sprudlande personlighet.”

Anna Lennartsdotter Lindbom, LindEducation

”Idag fick vi utbildning av Eva Demburg från Strong & Healhy InsideOut som höll föredrag om bl.a nyttig kost i samband med oregelbundna arbetstider. Vi fick smakprover från div. smoothie och tips på vad vi kan äta i stressade arbetssituationer. Vi kan varmt rekommendera Eva. Gå in på hennes hemsida för att se vad hon har att erbjuda. Tack Eva!”

HusmanHagberg, Haninge / Västerhaninge

”Du borde försäkra dina händer, tack för en fantastisk massage!”

Mia

”Eva har varit fantastisk under denna process. Hon har haft kontinuerlig kontakt och väglett mig genom denna process på ett otroligt bra och metodiskt sätt. Hon har lyckats otroligt bra att kartlägga mina vanor och strategiskt förändra det steg för steg. Jag har insett hur viktigt det är med hållbara och långsiktiga lösningar istället för att snabbt gå ner i vikt och sen upp igen.

Eva har alltid varit väl förbered vid både personliga träffar och via telefonen. Vid tillfälliga svackor har hon alltid gett mig verktyg för att hantera det. Hon har varit otroligt påläst och lärt mig mycket under denna period. Hon har tagit sig tiden att följa med mig i affären och lärt mig läsa innehållsförteckning och vad allt innebär. Jag blev mycket mer medveten om mina vanor och framför allt det som utlöser när jag äter för mycket eller struntar i att följa min plan. Oftast berodde det på att planer förändrades, stress och trötthet.

Jag är otroligt nöjd med det resultat och verktyg jag har fått under denna period. Framförallt har jag blivit mer medveten om min hälsa. Jag har fått många redskap för att kunna planera och genomföra de förändringar jag vill åstadkomma. Rekommenderar varmt Eva som friskvårdskonsult, hon har gett mig fantastiska metoder och stöd för att lyckas nå mitt mål”

Aldijana

”Hösten 2001 blev jag jätte sjuk i neuroborrelia efter ett fästingbett tidigare under sommaren. Jag fick hjärnhinneinflammation & svåra led- och muskelsmärtor som gjorde att jag var sängliggande i 3 månader. Sedan dess har jag haft kroniska led- och muskelsmärtor, huvudvärk, yrsel och svår trötthet. Flera gånger per år brukar jag få skov då alla symptom förvärras så illa att jag blir sängliggande (i dagar, veckor och ibland månader).

Sedan sommaren 2014 har jag fått hjälp av en Borrelia-klinik i Tyskland. Jag tar örtmediciner och kosttillskott samt äter enligt en inflammationshämmande diet. Jag har sakta börjat må bättre men har fortfarande fått skov då och då. De rekommenderade mig lymfmassage! I juni (tror jag) började jag gå på lymfmassage hos Eva och jag kan verkligen intyga att det har hjälpt mig. Sedan dess har jag inte fått ett enda skov. Min led- och muskelsmärta har minskat betydligt, jag har mer energi och jag har äntligen blivit av med massa extra vätska som jag har haft i kroppen. Jag har tidigare varit mycket svullen i hela kroppen, inte minst i ansiktet. Många påpekar nu att jag måste gått ner i vikt men faktum är att det inte visar så mycket på vågen men jag ser det och känner det på kläderna. Det är helt klart vätska jag förlorat.

Förutom de positiva effekterna jag har fått av lymfmassagen så är det dessutom väldigt skönt och avkopplande, så bra mot stress. Jag har även ibland kombinerat lymfmassagen med klassisk massage vilket har bidragit till att jag idag har minimal värk i ryggen. Jag har haft ryggproblem sedan en bilolycka 1998. Har gått regelbundet till kiropraktor och fått kraftiga ryggskott ca 2ggr/år. Sedan jag började gå på regelbunden massage hos Eva är smärtan i stort sett helt borta. Har inte uppsökt kiropraktor en enda gång.

Förutom att Eva är en oerhört duktig massör så uppskattar jag hennes helhetstänk. Hon ger alltid så bra tips när det gäller kost, träning, avslappning etc. Hon är en äkta hälso-coach! Hon är dessutom en oerhört duktig fystränare. Kan varmt rekommendera att gå på hennes CoreStrenght-pass på MariCare! Roligaste & bästa träning jag någonsin gått på!”

Sofia

”Det jag upplevde med Lymfmassagen var först och främst lugnet jag kände efter behandlingarna, framförallt efter första gången blev skillnaden så stor. Men samtidigt hade jag energi och kände mig pigg, har inte mått så bra på väldigt länge. En annan sak som massagen har gjort för mig är att min fysiska kropp blev så lätt, blockeringarna, stelheten och smärtan på vissa ställen (tex i ryggen) försvann (efter en brutal men fantastisk massage 😉

Och jag fick lösa upp känslomässiga knutar. Minns första gången då du började massera solar plexus o jag bara grät, det var så befriande. Min helhetsupplevelse av Lymfmassagen och dig som person är att hela kroppen och själen kommer i balans. Allt hänger ihop och flödet måste finnas där för att man ska må bra.”

Erica

”Äntligen kan jag stiga upp på morgonen utan att förutsätta att ryggen ska smärta och få mig att känna mig begränsad och stel. Underbar massage, förvisso ganska hård men oerhört hjälpsam för min stela rygg kombinerat med enklare Yoga och några minuter varje dag på Shaktimattan Eva rekommenderade har gett mig nytt hopp om att bli rörlig utan smärta igen!”

Peter