Hälsovecka i Kroatien september –24

Följ med till Kroatien 21–28 september 2024!

Det bjuds på en riktig hälsovecka med träning, sol, bad, utflykter, magisk samvaro och möjlighet till behandlingar/konsultation och personlig träning. Med dagstemperaturer på ca 24° och 1,5 timmes körtid från Split väntar ett lyxigt privat boende med plats för 10 deltagare. Villan ligger på en kulle i den lilla byn Tinj med fantastisk utsikt och 10 min till stranden och mataffären med bil.

Träningen

som erbjuds är Afro & Danceboxing, HIIT, Funktionell träning, Corepass, Vattenfys, Yoga, Lymfflow samt Egenvård lymfsystem, kost och viktiga byggstenar för den moderna kvinnan!

Boendet

inbjuder verkligen till umgänge med inspirerande utekök, kolgrill samt fullt utrustat kök med generösa ytor. Vi delar in oss i matlag och umgås över spisen någon dag under veckan, njuter av gemenskap och ”häng” på de stora sociala ytorna för avkoppling mellan passen och lat egentid i den uppvärmda utomhuspoolen, Jacuzzin eller spelrumet ”the Womancave”. Dubbelrum (totalt 5 st) med tillhörande toalett delar du med en vän.

Pris

Grundpris: 10.000 kr
I grundpriset ingår:
• 1 st behandling (möjlighet finns att boka till fler behandlingar till förmånliga priser under veckan)
• transfer
• boende
• hemlagad mat
• tre pass träning/yoga/workshop per dag
• välkomstdrink.

Obs! Dessa frivilliga aktiviteter ingår ej i grundpriset:
• Besök i nationalpark Krka, lokal vingård eller restaurangbesök.
• Alkoholhaltiga drycker efter tycke och smak i huset eller ev. shopping i närliggande städer.

Observera att det kan behövas läggas till en slant i efterhand om beräknad mat/bensin pott ej räcker till, beroende på kronans/eurons värde.

Bokning

Du bokar själv ditt flyg omgående efter bekräftelse, via Norwegian efter våra anvisningar med egen försäkring. Biljettpriset ligger för närvarande med avbokningsskydd (rekommenderas) mellan 4.500-5.200 kr beroende på biljettyp. Vi har gratis tvättmaskin i huset om du vill packa lätt med handbagage.

Anmälan är bindande!
Plats kan överlåtas till annan deltagare om ni själva organiserar ombokning av flygbiljett.