Friskvård lönar sig!

Jag erbjuder friskvård för företag i form av gruppträning och friskvårdspaket men också som hel- eller halvdagar med friskvårdsinriktning skapade utefter era önskemål.

Kontakta mig för förslag på upplägg och offert.

 

Träning/motion

Som Gruppinstruktör och Personlig tränare erbjuder jag en mängd olika träningsformer. Jag skräddarsyr ett träningsupplägg för er.
Cirkelträning, Box, rörlighet, Pilates, CoreStrength, Tabatafys eller parträning med varandra som redskap. Vad passar er bäst? Förutom de positiva effekterna på den personliga hälsan stärker gruppträningen också sammanhållningen i gruppen och ökar teamkänslan.

Core-träning, friskvård för företag

Vilka behov finns på er arbetsplats? Är det fysisk träning för hela kroppen eller kanske mjukare motion med mer fokus på rörlighet och andning för att minska stress?
Har ni utrymme hos er som vi kan vara i eller passar det bättre att vi är utomhus?
När på dagen vill ni erbjuda era anställda träning? På morgonen, vid lunch eller efter arbetstid?

 

Friskvårdspaket

Som Friskvårdscoach skapar jag friskvårdspaket för kortare eller längre perioder. Ni bestämmer innehållet. Välj mellan coachningssamtal, massage, avslappningsövningar, andningsövningar, rörlighet,  pausövningar eller kostrådgivning och fysiska aktiviteter.

Paus-gymnastik, friskvård för företag

 

 

Halv- eller heldag med inriktining på friskvård

Tillsammans skapar vi en friskvårdsdag för ert företag utefter era behov och önskemål. Vi kan erbjuda fysiska aktiviteter, mjukare eller tuffare träning, dans, rörlighet eller lagtävlingar för att stärka sammanhållningen i gruppen. Kombinera gärna med massage eller föreläsningar om stress, mental träning, avslappning och kost.

Box, friskvård för företag

 

Exempel på föreläsningar

Balans, lust & energi (2,5 timme)
Ett härligt och strukturerat kaos med Eva Demburg; massör, tränare, coach och inspiratör.
Hur hänger hormoner, sömn, andning, lymfsystem, kost, motion och mental träning samman och varför har dessa komponenter så stor inverkan på våra liv?
Ni får enkla knep, inspiration och praktiska övningar att ta med er ifrån den här föreläsningen.

Vårt viktiga lymfsystem (2,5 timme)
En föreläsning som tar er igenom vårt bortglömda, men livsviktiga, lymfsystem!
Vilken påverkan har lymfsystemet på vårt immunförsvar och allmänna hälsa? Påverkar det vår vikt eller smärtproblematik? Vad händer när det blir stopp på lymfsystemets motorväg?
Under föreläsningen får ni tips på vad man själv kan göra för att få ett bättre flöde i kroppen.

Föreläsning, friskvård för företag