Friskvård lönar sig!

Jag erbjuder friskvård för företag i form av gruppträning och friskvårdspaket men också som hel- eller halvdagar med friskvårdsinriktning skapade utefter era önskemål.

Kontakta mig för förslag på upplägg och offert.

 

Träning/motion

Som Gruppinstruktör och Personlig tränare erbjuder jag en mängd olika träningsformer. Jag skräddarsyr ett träningsupplägg för er.
Cirkelträning, Box, rörlighet, Pilates, Yinyoga, CoreStrength, Tabatafys eller parträning med varandra som redskap. Vad passar er bäst? Förutom de positiva effekterna på den personliga hälsan stärker gruppträningen också sammanhållningen i gruppen och ökar teamkänslan.

Core-träning, friskvård för företag

Vilka behov finns på er arbetsplats? Är det fysisk träning för hela kroppen eller kanske mjukare motion med mer fokus på rörlighet och andning för att minska stress?
Har ni utrymme hos er som vi kan vara i eller passar det bättre att vi är utomhus?
När på dagen vill ni erbjuda era anställda träning? På morgonen, vid lunch eller efter arbetstid?

 

Friskvårdspaket

Som Friskvårdscoach skapar jag friskvårdspaket för kortare eller längre perioder. Ni bestämmer innehållet. Välj mellan coachningssamtal, massage, avslappningsövningar, andningsövningar, rörlighet,  pausövningar eller kostrådgivning och fysiska aktiviteter.

Paus-gymnastik, friskvård för företag

 

 

Halv- eller heldag med inriktining på friskvård

Tillsammans skapar vi en friskvårdsdag för ert företag utefter era behov och önskemål. Vi kan erbjuda fysiska aktiviteter, mjukare eller tuffare träning, dans, rörlighet eller lagtävlingar för att stärka sammanhållningen i gruppen. Kombinera gärna med massage eller föreläsningar om stress, mental träning, avslappning och kost.

Box, friskvård för företag

 

Exempel på föreläsningar

Balans, lust & energi (2,5 timme)

Ett härligt och strukturerat kaos med Eva Demburg; massör, tränare, coach och inspiratör.
Hur hänger hormoner, sömn, andning, lymfsystem, kost, motion och mental träning samman och varför har dessa komponenter så stor inverkan på våra liv?
Ni får enkla knep, inspiration och praktiska övningar att ta med er ifrån den här föreläsningen.

Upptäck ditt storslagna lymfsystem och upplev en förnybar kropp och knopp (2,5 timme)

Är du nyfiken på hur enkla andningsövningar, en form av egenmassage och andra verktyg kan ge kroppen ett bättre flöde?
Vill du veta mer om hur bl.a. hormonella obalanser, gamla ärr och skador kan ge en stor obalans i vårt bortglömda reningssystem?
Jag kommer i den här föreläsningen att prata om vikten av att ha ett väl fungerande reningssystem. Jag visar praktiska övningar i rörlighet, andning och en egenmassage för lymfsystemet som du lätt kan göra hemma för att boosta hälsan.

Visste du att:

  • lymfsystemet ansvarar för immunförsvaret, bortforsling av toxiner, gifter och slagg samt hjälper fett ut till cellerna från tarmen?
  • vi har lymfatiska organ, lymfnoder, lymfhjärtan och lymfvätska i vår kropp?
    lymfsystemet fungerar som sopstation och brandkår i ett med vår viktiga diafragma-andning som startar igång våra lymfhjärtan och speciella halsstrykningar som kickar igång lugn och ro systemet
  • ett väl fungerande lymfflöde kan hjälpa till att minska på volym, vätska samt värk i kroppen och ger mer energi för att nämnda några positiva saker
    kost, motion, sömn, stress, klädval, andning och hudvård spelar en stor roll för lymfflödet

Välkommen att få en hel verktygslåda med tips vad du kan göra själv för att smörja ditt viktiga lymfsystem och därigenom förbättra ditt allmänna välmående.

mer information

Blodsystemet är ett slutet kretslopp. Artärer och vener fungerar som ett förgrenat rörledningssystem där hjärtat är motorn. Artärerna för blodet ut till kroppens organ, där de förgrenar sig i allt mindre mer genomsläppliga kärl (kapillärer). När kapillärerna sen lämnar kroppens organ så förgrenar de sig åter i större ogenomträngliga kärl (vener) vilka för blodet tillbaka till hjärtat.

Artärer förser kroppens organ med närings -och syrerikt blod och omvänt så transporterar venerna bort slaggprodukter och syrefattigt blod från organen. Ej användbara ämnen utsöndras sedan via lever och njurar. Venerna klarar inte själv av denna uppgift eftersom vissa ämnen, som t.ex. stora proteinmolekyler, endast kan tas upp och transporteras bort av lymfkärlen, överskott transporteras vidare ut i lymfsystemet till lymfkörtlarna vilka har en reglerande funktion.

Föreläsning, friskvård för företag