Livsstilsförändring: Vad gör en friskvårdscoach?

Min uppgift är att stimulera, motivera och inspirera dig till att välja en hälsosammare livsstil genom samtal, råd och övningar.

Genom att ge dig verktygen i rätt ordning hjälper jag dig med 110% engagemang, lyhördhet och pushar dig i jämn takt. Du behöver extra stöd och verktyg för att få ett bestående resultat. Vi jobbar tillsammans i olika steg under en kortare eller längre period med de bitarna du önskar förändra / förbättra inom motion, kost, hormoner, tarm, andning, stress mm.

Vid vårt första möte gör jag en Nulägesanalys, denna utgör ett underlag att jobba med under resans gång och jämföra med när vi närmar oss målet. Vi pratar om vilka förväntningar du har och visionen med livsstilsförändringen.

Därefter lägger vi tillsammans upp en plan för hur vi ska nå dit. Beroende på vad planen består av så får du redan vid vårt första möte övningar och verktyg att använda i vardagen. Mötena kan till exempel bestå av kostrådgivning, motionsprogram, avslappningsövningar, enklare hormonkonsultation, massage, motionsövningar eller coachande samtal.

Mitt enda krav är att du själv ska ha modet och viljan att förändras, inte för någon annan utan för att det är en investering för den viktigaste personen i ditt liv dvs DU.

Andning: Från maj 2017 kommer jag kunna erbjuda olika tekniker i andning

Personlig träning: Personlig träning med fokus på helheten. Med övningar du kan utföra hemma eller utomhus med enkla redskap och egen kroppsvikt. Det ska vara enkelt, kul, utmanande, varierande och motiverande att träna.

Gruppträning: Kurser hos Strong & Healthy i Farsta. Vi tränar i mindre grupper för bästa resultat.

Kortare kurser som startar efter önskemål inom BOX, TribalYoga, Pilates, CoreStyrka, Bootcamp utomhus. Kanske en PTgrupp träning med dina vänner? Morgon, lunch eller kväll, kom in med ditt önskemål! Håll utkik efter kursstarter, Prova på och Drop in.

Varmt välkommen!