Hälsovecka i Kroatien september –24

Följ med till Kroatien 21–28 september 2024!

Med dagstemperatur på ca 24 grader och 1,5 tim körtid från Split väntar ett lyxigt privat boende med plats för 10 deltagare. På en kulle i den lilla byn Tinj med fantastisk utsikt och 10 min till stranden och mataffären med bil.
En riktig hälsovecka blandat med träning, sol, bad, utflykter, magisk samvaro och möjlighet till behandlingar/konsultation Hälsocoaching.

Träning

Träningen som erbjuds är bla, Afro & Danceboxing, Funktionell träning, Core & Styrka, Vattenfys, Yin med bollar, Dynamisk yoga, Lymfflow yoga, Virva yoga. Föreläsningar och workshops.

Boende

Vi har valt självhushåll: Villan inbjuder verkligen till umgänge med inspirerande utekök, kolgrill samt fullt utrustat kök med generösa ytor. Vi delar in oss i matlag, njuter av gemenskap och ”häng” på de stora sociala ytorna för avkoppling mellan passen och lat egentid i de uppvärmda utomhuspoolerna, jacuzzin eller spelrummet ”the Womancave”.
Dubbelrum med tillhörande toalett (totalt 5 st) delas med en annan deltagare.

Pris

Grundpris: 10.000 kr
I grundpriset ingår: transfer under veckan, boende, hemlagad mat, alla pass och en timmes massagebehandling samt välkomstdrink! (beroende på hur läget är med bensin /matkostnader i höst kan det behövas läggas till en slant)

Obs! Dessa frivilliga aktiviteter ingår ej i grundpriset:
• Besök i nationalpark Krka, lokal vingård eller restaurangbesök.
• Vin/öl som köps av dig själv extra

Bokning

Du bokar själv ditt flyg omgående efter bekräftelse, via Norwegian eller SAS enligt våra anvisningar med egen försäkring. Biljettpriset ligger för närvarande med avbokningsskydd (rekommenderas) mellan 5.500-5.800 kr beroende på biljettyp. Vi har gratis tvättmaskin i huset om du vill packa lätt med handbagage.

Anmälan är bindande!
Plats kan överlåtas till annan deltagare vid förhinder om ni själva organiserar ombokning av flygbiljett.

Hoppas du vill uppleva den här PÄRLAN med oss!
//Eva Demburg och Annika Malm (Friskvårdsingenjören)