Mår insidan bra speglas det av på utsidan, namnet ”STRONG & HEALTHY InsideOut” passar därför perfekt

Vi kan påverka otroligt mycket genom vår inställning till hur vi låter saker påverka oss. Alla har vi dåliga dagar och saker /händelser som hindrar oss både fysiskt och mentalt. Det som gör skillnad är hur vi väljer att låta det påverka oss. Att acceptera eller hitta en lösning på det vi vill förändra med oss själva. Alla är vi unika med olika förutsättningar, mål och vad som passar oss som individer.

MIN ROLL: Att hitta ”hem”! Ni vet den där känslan när något bara känns rätt? Ett val, en relation, ett hem, ett ställe där ni känner er helt tillfreds? Så är min känsla när jag jobbar med friskvård, träning och framförallt som massör. Att genom min beröring eller övningar kunna hjälpa och påverka någon till en bättre hälsa. Den energi och värme jag får tillbaka av er kunder, den är oslagbar. Känslan när det blir ett resultat tack vare det jag hjälpt kunden med, gör det till en underdrift att skriva att jag verkligen älskar mitt val av yrke! Under hösten 2018 började jag min resa i att instruera i Yinyoga och hittade ännu mera hem i denna fantastiska yogaform.

MIN COACHNING: Jag utför saker med hjärtat, är inkännande, proaktiv och drivande med humor. Genom att använda min kunskap och erfarenhet kunna ge dig /er verktyg till ”Plushälsa” i livet. För mig är det viktigast att Du / Ni känner ett förtroende för mig både inom yrket och som person för bästa resultat.

Ett förflutet med att arbeta med djur, som instruktör, zoologi, ridskola. Intresset har blossat upp igen efter varit vilande under några år. Kommer smått att erbjuda tjänster i företaget med lymfmassage och coachning för vilsna hundägare som kan behöva förstå hundens beteende eller få hästen att må bättre med ett bättre lymfflöde.

 

MIN LIVSSTIL: Jag är en varm förespråkare av en sund livsstil. Favoriter inom träning är där den egna kroppen är redskapet, ett krävande fightpass eller en stund med viktig rörlighetsträning. Jag medverkar gärna på andra instruktörers pass för att få ny motivation och inspiration. I mitt liv utesluts dieter, att äta är grunden för både mentalt välmående och en stark funktionell kropp. Däremot har jag valt att avstå från rätt många livsmedel som jag anser är mindre bra för mitt hälsa.

Lika viktigt är det inre välbefinnandet med aktiv återhämtning, nya utmaningar och den mentala inställningen att lägga energi på det som gör mig glad. Regelbunden massage, vila, en medveten andning, vännerna, hunden Elsa och mental träning ger mig bränsle att prestera det där extra varje dag. Jag brinner för hälsa och går kontinuerligt kurser /utbildningar för att lära mer och kunna leverera högsta kvalité inom mitt utbud av tjänster.

Eva Demburg
Coach