Friskvård är en lönsam investering med många positiva effekter. Minskad sjukfrånvaro och rehabilitering, ökad effektivitet och produktivitet, piggare och gladare medarbetare, bättre teamkänsla och gemenskap med mindre stress. Personalen är företagets viktigaste resurs, OM den mår bra. På sikt sparar det pengar åt företaget, varje satsad krona ger minst 8 ggr tillbaka genom ökad frisknärvaro. Dessutom är det avdragsgillt i viss mån, motionen och friskvården ska rikta sig till hela personalen, vara av enklare slag och av mindre värde. Läs mer på Skatteverkets hemsida:

Skatteverket

Massage är uppskattat och ofta efterfrågat på arbetsplatsen. Den är helt avdragsgill och behöver inte förmånsbeskattas för dina anställda. Effekter av regelbunden massage är stärkt immunförsvar, bättre koncentrationsförmåga, högre stresströskel och gladare muskler med mindre stelhet och  spänningar bland annat, vilket generar i mindre sjukfrånvaro. Jag kommer ut till er! Det enda ni behöver är ett rum.

Som Gruppträningsinstruktör och Personlig tränare skräddarsyr jag ett träningsupplägg för dina anställda, morgon/lunch/efter jobbet. Gruppträning stärker sammanhållning och ökar teamkänslan. Träningen kan vi genomföra på er arbetsplats, om det finns lokal och utrymme till det alternativt utomhus. Cirkelträning, Box, rörlighet, Pilates, core strength, Tabatafys eller parträning med varandra som redskap, vilken blir er favorit?

Som friskvårdscoach erbjuder jag olika varianter av friskvårdspaket för kortare eller längre perioder med innehåll som coachningssamtal, massage, avslappningsövningar, andningsövningar, rörlighet och pausövningar, kostrådgivning samt fysiska aktiviteter.

Jag anordnar både hel- och halvdagar med friskvårdsinriktning för företag. I samarbete med kollegor skräddarsyr vi friskvårdsdagen efter Era behov och önskemål. Vi erbjuder fysiska aktiviteter, mjukare och tuffare träning, dans, rörlighet, fyrhjulingar eller lagtävlingar för att stärka sammanhållningen.

Föreläsningar och workshops inom avslappning, stress, mental träning, kost samt massage. Kom med önskemål och förslag!

Välkomna att kontakta mig för mer information om utbud och offert.

Se priser här:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *