Ny utbildning:
HEL – Lymfflödesmassage i kombination med Medicinsk laser

Två utbildningar i en
– för en kvalitets- och helhetsbehandling med Lymfo-Logiskt tänkande.

HEL är en HELhetsbehandling med metoder väl förankrade i den forskning som finns idag. Den är baserad på den långa och gedigna erfarenhet som kursledarna Helena, Eva och Ludde (HEL) har av klientbehandlingar och framför allt den respons detta behandlingskoncept har fått hos både klienter och terapeuter.

Utbildningen sker i samarbete med laserföretaget Irradia. Du får en gedigen kunskap om olika lasertyper och laserbehandling samt hur man i kombination med de lymfflödesgrepp och muskeltänjningsgrepp som ingår i avsnittet Lymfflödesmassage gör en behandling som gör skillnad. Ett förmånligt förstagångs erbjudande på klientlasern MidCare erbjuds den som genomgått denna utbildning vilket även kan bidra till extrainkomster genom uthyrning till klienterna.

I Aktivitetsschemat hittar du aktuella datum och tider.

Ladda ned fullständig information och kursbeskrivning här.

Anmälan

Anmälan är bindande och görs till Eva Demburg, kontaktuppgifter hittar du här.

Ångerrätt/Avbokning

Du har enligt Distansavtalslagen (SFS 2005:59) 14 dagars ångerrätt efter att vi mottagit din anmälan. Ångerrätten upphör att gälla vid kurs-/utbildningsstart. Efter att ångerrätten förfallit kan avbokning endast ske mot en avgift:

  • vid avbokning efter ångerrättens utgång men tidigare än 30 dagar före kurs-/utbildningsdatum debiteras 10% av kursavgiften
  • vid avbokning med 30 dagar eller mindre till kurs-/utbildningsstart debiteras hela kursavgiften

Avbokning görs skriftligen till kontakt@strong-healthy.se. Avbokningen gäller från det datum den mottagits. Vi skickar alltid en bekräftelse på din avbokning. Bokad plats kan överlåtas till annan person med liknande bakgrund efter godkänd ansökan med kopior på tidigare utbildning.

Arrangören förbehåller sig rätten att ställa in utbildningar och workshops vid för få anmälda deltagare.