Regndroppsmassage hos Strong & Healthy

Boka in en behandling med Regndroppsmassage!

Begränsat antal platser! 60 minuter (800 kr).
Boka tid här.

Regndroppsmassage är en behandling där man använder sig av en kombination av olika massagetekniker hämtade från såväl Tibet som Lakotaindianernas healingmetoder samt från svensk klassisk massage. Lämpligt för dig med spänningar och stelhet i nacke och rygg, då oljorna tränger in i cellvävnaden och bekämpar inflammationer, virus och bakterier som samlas kring det centrala nervsystemet.

Även för en stunds avkoppling och njutning är den här behandlingen ett gott val. Den hjälper till att balansera kroppens energicentrum och att frigöra blockeringar. När kroppen kommer i ett tillstånd av självläkning och själv justerar sina felställningar så ökar möjligheten att hålla sig frisk längre än om man tvingar in kroppen i en bättre position. Oljorna är anti-bakteriella, anti-inflammatoriska och kan boosta lymfsystemet samt lugna spända muskler och ett stressat sinne.

Britta Jakubenko driver företaget Sund och Lycklig. Hon brinner för hälsa och älskar att vägleda människor i rätt riktning. Hon är certifierad friskvårds- och stresspedagog. Hon är specialiserad på Regndroppsteknik (regndroppsmassage, regndroppsbehandling Raindrop Technique). I över 20 år har Britta jobbat med Aromaterapi – med Young Livings eteriska oljor som är 100% rena och av hög terapeutisk kraft. Aromaterapi är en populär form av alternativmedicin, där eteriska oljor från läkeväxter med olika medicinska egenskaper används. Aromaterapi betyder ”att läka via doften”, men innebär också i större utsträckning att vi läker via huden, då huden absorberar allt vi smörjer in den med. Det påverkar inte bara huden lokalt, utan även hela hormonsystemet, muskulaturen, cirkulationen, matsmältningen och de inre organen.

Boka Regndroppsmassage med Britta den 8 december