Stora förändringar på G!

Nyheter under hösten 2019

Efter att ha längtat efter att bo utanför Stockholm och då pröva lantliv i ett par år nu har det äntligen blivit dags! Helt plötsligt gör flera tillfälligheter att nya dörrar öppnas och jag lämnar ett tufft sista år bakom mig. Ibland blir saker inte som en hoppats på men har en lite tålamod så dyker något ännu bättre på andra sätt upp.

Eftersom jag är efterfrågad för att ha behandlingar i Strängnäs så tänkte jag, varför inte, alla talar så gott om stället, jag har redan etablerat både affärskontakter och kunder där tack vare samarbetet med Helen Kjellin och nu även Caroline Parneus på Kungberg gård. Så i september 2019 går flyttlasset för mig och assistenten Elsa ut till Helgarö. Detta innebär att från mitten av oktober så kommer mitt företagande delas upp mellan Strängnäs och Stockholm. I nuläget är inga YinYoga eller Core kurser planerade men maila mig gärna intresse inför våren!

På min Boka Direkt sida finns det numera tre kalendrar. Stockholm delar kalender där Farsta har sin egen rubrik med färre behandlingar att välja på. Så om du önskar någon av mina övriga tjänster är det bara att meddela mig så ändrar jag manuellt i bokningen. Jag har gjort så då jag endast kommer ta ett fåtal kunder en gång i veckan i Farsta och resterande tid i Stockholm på Saltspa i Gamla stan.

Det som också är nytt är tidsangivelsen på tjänsten. På Stockholm Saltspa anger man behandlingstid exklusive påklädning/betaltid. För att det ska bli enhetligt för kunderna där då vi är flera behandlare på samma tjänst så får jag ändra på min rutin. Mina tjänster på Boka Direkt har hittills angetts inklusive påkläd/betaltid. Nu ändras alltså tiden till ren behandlingstid på mina massagebehandlingar! Så det är samma tid och kostnad som tidigare bara att tiden på tjänsten alltså är för ren behandlingstid och då ingår ca 5-10 minuter för påkläd och betalning. En mindre prisjustering kommer att ske på vissa tjänster from oktober.

Jag kommer att ha öppet någon helgdag i månaden för behandlingar men schemat kommer preliminärt se ut som följer:
Måndag: På gården, Helgarö Väla, postnr 645 93 (GPS), sväng in vid gul skylt Väla. Bil är lämpligt
Tisdag + torsdag: Stockholm Saltspa, Kornhamnstorg 49. Tunnelbana Gamla stan (svårare med parkering vid lokal)
Onsdag: Farsta, Torsbygatan 36. Parkering nr 42 nedanför hus. T-bana Farsta Centrum
Fredag: Strängnäs, Trädgårdsgatan 36A. Parkering längs vägen utanför på huvudgatan

Har du funderingar eller känner dig osäker hur du bokar så är du varmt välkommen att kontakta mig på e-post: kontakt@strong-healthy.se eller telefon: 070-383 96 74.

Välkommen till det lilla företaget med det stora HJÄRTAT!

//Eva Demburg